Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Punem fasolea la inmuiat in apa cu cateva ore inainte de preparare.
Intr-o oala punem fasolea la fiert si aruncam apa de trei ori,dupa ce a dat in clocot si lasam sa fiarba in a patra apa.
Taiem marunt prazul,morcovii si ardeiul si ii punem in putin ulei si apa,pe foc mic,4minute.
Taiem rondele carnatul si il punem putin la prajit in ulei.
Dupa ce a fiert 30minute fasolea,adaugam legumele,carnatul,rosiile in bulion si bulionul si mai fierbem 20-30minute.Adaugam sare,piper,verdeturi italene,cimbru si tarhon dupa gust.
Luam de pe foc si presaram desupra patrunjel si marar tocat.Acrim cu zeama de lamaie sau zeama de la varza murata.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult